Kategoriarkiv: Okategoriserade

Vintern håller sitt grepp

I år fick vi en riktig vinter och den håller sitt grepp. I skrivande stund när jag tittar ut genom fönstret så har det börjat falla mer snö.

Bra start på året

För en månad sedan fick vandringspriset för årets fotograf i fotoklubben följa med hem igen. Är otroligt glad för detta.

Här är bilden som vann klassen Enstaka digital.


Bilden är tagen i Mattlaberg på en workshop hos Håkan Olsén.

Vad är nu nästa steg, hur kan jag förbättra mig? En fråga som alltid är bra att ställa sig. Jag har börjat med att titta på videobloggar från olika fotografer den senaste veckan, en medlem i fotoklubben kom med rekommendationen. Jag är glad att jag började med det för det har skapat nya infallsvinklar på mitt fotograferande. Taggad att komma ut med kameran.

 

Omtag

2017 lägger jag bakom mig och konstaterar att flytta med allt vad det kan innebära tar tid och energi. Så mycket fotograferande blev det inte.  Ser fram mot 2018 och att kreativiteten kan få större utrymme.

Kommer lägga upp en del av de bilder som skapades under 2017, helt stiltje var det inte.

Dagg

Sammanfattning av sommaren

Sommaren gick, hösten kom och nu är vi snart inne i vintern. Tyvärr har hemsidan inte haft en prioritering.  Så jag sammanfattar med att en del fotograferande har det blivit under denna tid.

Under sommaren har jag påbörja mitt lilla projekt, hur det ska presenteras vet jag inte än. Några små utflykter har det blivit och en workshop.

Kullaberg – den lilla utflykten gjorde jag tillsammans med några vänner från fotoklubben. En väldigt trevlig utflykt.

Nordmarkshyttan – tog en tur dit i somras och fotograferade lite. Gamla bruksbygder, roligt när gamla byggnader från gruvdriften finns kvar.

Stockholms skärgård – en härlig dag ute i skärgården tillsammans med nära och kära.

I fotspåren av en skogsbrand. Ja, så skulle man kunna beskriva det hela. Det översta lagret är helt bortbränt, träd som står kvar med sotiga stammar. Det är när man se det som man börjar förstå att träden blir som facklor när elden får fäste.

Workshop Mattlaberg , Håkan Olsén – en fantastisk helg, underbart när man känner att man fått något som får en att komma framåt i sin utveckling. Fler bilder finns under Utflykter och resor – Mattlaberg

 

Fler bilder kommer att successivt läggas upp.