Frisk luft

Så härligt att äntligen få börja känna lite värme i luften. Mycket händer i marken och man får vara med nu. Här är ytterligare några bilder från förra helgen. Ska se över dagens skörd av bilder imorgon.

Äntligen en känsla av vår

Den här helgen har jag ägnat åt att vara ute i friska luften och få lite sol. Blåsipporna finns i de solströdda backarna. Det är med glädje man känner den jordiga doften när man kryper ner på marken för att fånga dessa små smycken.

Härlig dag ute

Blåsipporna har kommit upp i varma backar, solen värmer med sina strålar. Själv kröp ner i skuggan vid Röttlefallet, det var mycket vattendroppar i luften från fallet vilket gjorde det kallt. Men det tar man gärna om bilderna blir bra.

Underliga tider

Dagens situation får en att tänka till om vad som händer i världen. Det är nog bra att undvika folksamlingar och vara extra noga med handhygien. Vi ska vara rädda om de äldre och de som har nedsatt immunförsvar. Lite nyfiken blir man också på hur mycket lägre våra utsläpp i naturen blir när resandet har sjunkit så kraftigt. Själv tänker jag njuta av en soliga dag och åka ut och fotografera. De bilder som följer är några som jag tagit under de senaste helgerna.