Lunchbild

Att jobba hemifrån har sina fördelar, man kan rycka med sig kameran och rusa iväg för att ta en bild.

Till slut kom snön, ljuset vandrar fint över landskapet. en jakt på minimalistiska bilder startar. Idag har det varit en fin dag om än kallt.

En glad fotovecka

I veckan som gick avslutades fotoklubbens år med att redovisa sista tävlingen, Årets bild och Årets kollektion. Jag har under året lyckats samla ihop poäng för att bli Årets fotograf i Huskvarna fotoklubb.

Årets kollektion, digital klass, första plats

Årets kollektion, påsikts klass, första plats

Pallplaceringar båda klasserna, ingen första plats, uppdaterar med placering senare.

Året då vi höll distans

Fortfarande gäller det att hålla distans till medmänniskor. Det har gett lite mer tid till att sitta vid datorn. Att rensa mappar från ett helt år av fotograferande tar tid. Finns ju det som är roligare men fördelen är att man upptäcker bilder som jag inte gjort i ordning. Några av dem kommer nedan. Ser fram emot våren med sol och värme, det inger hopp.

Det har också varit ett utvecklande år. Att börja med porträttfoto och kreativ fotografering har varit mycket givande. Att planera och spåna fram idéer. Superglad att ha hittat en tjej som också tycker det är kul att framförallt stå framför kameran.

Alven

Arbetet med bilderna från förra helgen fortsätter. Jag har testat att limma ihop bilder för att skapa mer rymd i bilden men där skärpedjupet fortfarande är kort.

Tog fram ett par svartvita porträttbilder också.