Glädje

Förra veckan avgjordes tävling för Årets bild och Kollektion, totalt 4 kategorier i Huskvarna fotoklubb. Det gick bra för mig och jag blev också Årets fotograf i klubben, den utmärkelsen är den sammanlagda poängen i deltävlingar över året.

1:a plats digital enstaka bild

01 – Jag vill följa stigen in i morgonljuset

Vi gillar ljuset med solstrålarna som på ett fint sätt strålar genom grenen ,
stigen som börjar i nedre högra hörnet och på ett snyggt sätt leder oss genom
bilden. Det är en mild behaglig färg i bilden som ger en lätt drömsk känsla.

2:a plats påsikt enstaka bild

02 – I väntan på sällskapet

Här har fotografen haft en idé för sin bild. Den innehåller en berättelse; han måtte väl komma. Under tiden som kvinnan väntar kikar hon litet närmare på blomsterarrangemanget. Fint komponerad bild; bortsett från golvlampan vars gula skärm drar till sig blicken för mycket.

1:a plats digital kollektion

01 – Kvällsljuset

En kollektion med fint ljus där blomtemat är lagom varierat. Bilderna utgör en harmonisk enhet. Blomman i varje bild är föredömligt frilagd mot den oskarpa bakgrunden som för övrigt heller inte innehåller några störande element. Stort grattis till segraren i Årets kollektion.

2:a plats digital kollektion

02 – I mitt gröna rum

Bra tanke i bilderna. Kul ide!

Höstminnen

Under vintern finns tid att gå igenom de foton man tagit under året. Hittade en mapp med bilder från hösten. Kände att det var lite kul med färger.

Den dimmiga morgonen var superhärlig att uppleva, grå men väldigt stilla.

Sommarminnen

Det är lite roligt att gå igenom bilder från året som passerat. Man hittar lite sommarminnen. Med det grå trista vädret som nu är blir man glad att hitta lite färg och en känsla av värme. Vissa dagar blev väldigt tidiga för att hinna med soluppgången, men det är värt det varenda gång.