Sommarkrans

Sommaren står i full blom, tacksam för det regn som kom. Det kanske gör att blommorna inte torkar bort. Helgen som passerade var solig och otroligt varm skuggan var väldigt tacksam att befinna sig i. Jag ska försöka komma ihåg denna värme och ljusa tid när november lägger sitt lock över oss. När mörker och kyla drar in.

Tisdagskvällen ägnades åt att fotografera Linnea, så liten och delikat.

Midsommarbukett

Under midsommarhelgen blev det en hel del fotograferat. Har inte hunnit gå igenom bilderna först nu. Två stycken är än så länge hanterade. Två favoriter Vallmo och Stjärnflocka. Vallmon med sina tunna skrynkliga blad följer vinden så lätt och Stjärnflockan med sin vackra krage som njuter i solens värme.

Veckans bukett

Ja, veckans bukett blev Liljekonvalj, Silverarv, Akleja, Prästkrage och en liten snygging i form av Förgät mig ej smög sig in också som en sidekick.

Liljekonvaljen tycker jag är en av de svårare blommorna att fotografera. Den här är en av få jag blev tillräckligt nöjd med för att visa. Silverarven blommar i mängder det är mina favoriter att fotografera. Prästkragen är också en tacksam fotomodell.