Glädje

Förra veckan avgjordes tävling för Årets bild och Kollektion, totalt 4 kategorier i Huskvarna fotoklubb. Det gick bra för mig och jag blev också Årets fotograf i klubben, den utmärkelsen är den sammanlagda poängen i deltävlingar över året.

1:a plats digital enstaka bild

01 – Jag vill följa stigen in i morgonljuset

Vi gillar ljuset med solstrålarna som på ett fint sätt strålar genom grenen ,
stigen som börjar i nedre högra hörnet och på ett snyggt sätt leder oss genom
bilden. Det är en mild behaglig färg i bilden som ger en lätt drömsk känsla.

2:a plats påsikt enstaka bild

02 – I väntan på sällskapet

Här har fotografen haft en idé för sin bild. Den innehåller en berättelse; han måtte väl komma. Under tiden som kvinnan väntar kikar hon litet närmare på blomsterarrangemanget. Fint komponerad bild; bortsett från golvlampan vars gula skärm drar till sig blicken för mycket.

1:a plats digital kollektion

01 – Kvällsljuset

En kollektion med fint ljus där blomtemat är lagom varierat. Bilderna utgör en harmonisk enhet. Blomman i varje bild är föredömligt frilagd mot den oskarpa bakgrunden som för övrigt heller inte innehåller några störande element. Stort grattis till segraren i Årets kollektion.

2:a plats digital kollektion

02 – I mitt gröna rum

Bra tanke i bilderna. Kul ide!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *