Besvikelse och glädje

Ja, mycket händer på ett år. Det stället jag fann Slåtterblomman på förra året var borta pga att markägaren grävt i vägkanten samt lagt på nytt grus. Tråkigt för mig och Slåtterblomman blev ärligt talat lite ledsen, men samtidigt förstår jag ju att underhåll av väg måste ju göras. Gladare blev jag när jag istället hittade blomman på ett annat ställe. Några av bilderna finns nedan. Krolliljan en helt underbar blomma, den poppar ju upp lite varstans där boningshus har funnits eller fortfarande finns. Bilden nedan är dock tagen i trädgårdsmiljö. Skogstjärna har jag inte sett än. Letar vidare i skogarna och hoppas på en som blommar sent, blomningstiden är ju normalt försommaren. Så nästa år är väl mer att satsa på. Återkommer med bilder från ett naturreservat tagna tidigare i Värmland senare i veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *